Pevačica Tanja Savić svoju sreću je pronašla pored jedanaest godina mlađeg pilota, Muhameda Mukija Bešića.

- Moj suprug je zaista divan... Mogu da kažem, niko ne zna za nas da smo više od dve godine zajedno i ovo je ekskluziva.

Muhamed i Tanja su bili rešeni da svoju vezu sačuvaju od očiju javnosti, a sada joj pomaže da sinove izvede na pravi put: 

- Dugo smo se krili od javnosti, puno smo radili na našoj vezi i dalje radimo na njoj. Puno smo radili na našoj vezi i dalje radimo na njoj. Puno radimo sa decom i gledamo da ih izvedemo na pravi i na zdrav put - izjavila je Tanja za Toxic TV.

Pevačica je otkrila zašto je skrivala novu ljubav:

- Mi smo se jedno vreme krili i bilo je jako teško i stresno. Ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u etar stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to posle svega što mi se desilo. Mnogo sam oprezna i jedino kad sam sigurna 100 posto u nešto ja to objavim. Moja publika zaslužuje da bude srećna i da malo bude upućena u moj život - rekla je pevačica i dodala:

- Pilot je i 11 godina je mlađi. Svaka čast za to što je uspeo ovako neku ženu da osvoji koja je prošla sve što je prošla. Ja ne mogu da padam na ne znam kakve priče i lepotu, moć i novac me ne zanimaju. Ono na šta ja padam su samo emocije i to neko šesto čulo koje nas vodi, mi ga svi imamo i treba da koristimo. Mene je samo zanimalo kako on razmišlja i da ne koristi alkohol ili neke nedozvoljene supstance. Mi smo se upoznali u avionu, on je vozio mene i moju ekipu. Sačekao nas je na jednom delu za privatne letove. Ja sam se bojala kako ću da izdržim sve to. Sedela sam pozadi, moj menadžer je sedeo isto pozadi. To je mali avion za privatne letove, tako da sam mogla da ga lepo vidim, svi smo bili tu. Leteli smo za Čikago. Posle je tek krenulo neko dopisivanje - prisetila se Tanja, a potom se osvrnula i na razliku u godinama - ispričala je pevačica u emisiji "Premijera, vikend specijal".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Muki Besic (@thelifeofmuki)

BONUS VIDEO: