Kada se porodila, Katarina je rešila da posle poravka od porođaja startuje sa nastupima. Međutim, dešava se da se pokaje što mnogo radi jer joj to uskraćuje vreme sa porodicom. 

Ističe da je oduvek znala da će moći nositi tri uloge, da bude pevačica, majka i supruga:

- Ja sam od prvog trenutka znala da ću da budem u isto vreme pevačica, domaćica, majka i žena naravno. Uvek sam smatrala da mogu da radim tri stvari u isto vreme, možda i više. Ne vidim sebe da bih mogla da prestanem da se bavim ovim poslom, ako mi zdravlje ne bude dozvolilo, to je već druga priča i naravno da bih onda bila primorana da prestanem, ali ovako ne. Mislim da mogu da hendlujem na svim poljima, to sam uspela i mislim da ću biti još bolja – istakla je Grujićeva, ali ipak istakla da postoje trenuci kada ne provodi vreme sa svojom ćerkom, a trebalo bi, što joj veoma teško pada.

 

 

- Mene vikendima grize savest i ja uzimam prvi jutarnji avion i odmah se vraćam. To su samo dve noći kada nisam tu, ali opet me grize savest. Zovem naravno dvesta puta moje roditelje, dadilju i sve njih da proverim da li je sve u redu i da je vidim na video pozivu. To je majčinska ljubav i to što se oseća je stvarno jako. Ne mogu bez nje, ali opet, ne mogu ni bez posla i moram da uklopim te dve stvari - zaključila je pevačica.

(Alo)

BONUS VIDEO: