Када се породила, Катарина је решила да после поравка од порођаја стартује са наступима. Међутим, дешава се да се покаје што много ради јер јој то ускраћује време са породицом. 

Истиче да је одувек знала да ће моћи носити три улоге, да буде певачица, мајка и супруга:

- Ја сам од првог тренутка знала да ћу да будем у исто време певачица, домаћица, мајка и жена наравно. Увек сам сматрала да могу да радим три ствари у исто време, можда и више. Не видим себе да бих могла да престанем да се бавим овим послом, ако ми здравље не буде дозволило, то је већ друга прича и наравно да бих онда била приморана да престанем, али овако не. Мислим да могу да хендлујем на свим пољима, то сам успела и мислим да ћу бити још боља – истакла је Грујићева, али ипак истакла да постоје тренуци када не проводи време са својом ћерком, а требало би, што јој веома тешко пада.

 

 

- Мене викендима гризе савест и ја узимам први јутарњи авион и одмах се враћам. То су само две ноћи када нисам ту, али опет ме гризе савест. Зовем наравно двеста пута моје родитеље, дадиљу и све њих да проверим да ли је све у реду и да је видим на видео позиву. То је мајчинска љубав и то што се осећа је стварно јако. Не могу без ње, али опет, не могу ни без посла и морам да уклопим те две ствари - закључила је певачица.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: