Mlad Mesec očekuje nas 8. maja u zemljanom znaku Bika, gde simbolizuje novi životni početak za Jarčeve, Bikove i Device. To je period godine kada u intervalu od dve nedelje treba započeti nešto novo.

Bik kao znak Zodijaka karakteriše čvrsta upornost i strpljenje, a kada se spoji s energijom mladog Meseca, naglašava se potreba za sigurnošću i udobnošću. To je vreme kada možemo osećati veću povezanost s prirodom, podstičući nas da se fokusiramo na svoje osnovne potrebe i vrednosti.

Foto: Profimedia

 

 

Finansijska stabilnost

Mlad Mesec u Biku takođe može podstaći nas da razmislimo o finansijskoj stabilnosti i praktičnim aspektima naših života, poput posla, karijere i materijalne sigurnosti. Ovo je povoljan trenutak za postavljanje temelja za buduće ciljeve, posebno one koji se tiču finansija, poslovanja ili stvaranja stabilnih struktura u životu.

Temelj za budućnost

Takođe, ovaj položaj može podstaći osećaj senzualnosti i uživanja u životu. Bik je znak Zodijaka kojem se pripisuje ljubav prema udobnosti, estetici i uživanju u životnim radostima. Zbog toga, mlad Mesec u Biku može nas podstaći da se više posvetimo uživanju u malim stvarima i osećaju zadovoljstva koje dolazi iz jednostavnih životnih radosti.

Važno je iskoristiti energiju mladog Meseca u Biku kako bismo postavili čvrste temelje za budućnost, ali isto tako trebamo biti svesni potrebe za ravnotežom između praktičnosti i uživanja u životu.

BONUS VIDEO: