Млад Месец очекује нас 8. маја у земљаном знаку Бика, где симболизује нови животни почетак за Јарчеве, Бикове и Девице. То је период године када у интервалу од две недеље треба започети нешто ново.

Бик као знак Зодијака карактерише чврста упорност и стрпљење, а када се споји с енергијом младог Месеца, наглашава се потреба за сигурношћу и удобношћу. То је време када можемо осећати већу повезаност с природом, подстичући нас да се фокусирамо на своје основне потребе и вредности.

Фото: Профимедиа

 

 

Финансијска стабилност

Млад Месец у Бику такође може подстаћи нас да размислимо о финансијској стабилности и практичним аспектима наших живота, попут посла, каријере и материјалне сигурности. Ово је повољан тренутак за постављање темеља за будуће циљеве, посебно оне који се тичу финансија, пословања или стварања стабилних структура у животу.

Темељ за будућност

Такође, овај положај може подстаћи осећај сензуалности и уживања у животу. Бик је знак Зодијака којем се приписује љубав према удобности, естетици и уживању у животним радостима. Због тога, млад Месец у Бику може нас подстаћи да се више посветимо уживању у малим стварима и осећају задовољства које долази из једноставних животних радости.

Важно је искористити енергију младог Месеца у Бику како бисмо поставили чврсте темеље за будућност, али исто тако требамо бити свесни потребе за равнотежом између практичности и уживања у животу.

БОНУС ВИДЕО: