Dragana je održala dva koncerta u Zagrebu, a pevačica ne krije da joj upravo druženje sa publikom pomaže da prođe kroz težak period.

- Marko i Manuela su bili na mom koncertu, Manuela je ranije otišla za Beč jer ima obaveza. Marko je sa mnom, čeka me. Bili su sa mnom i na koncertu u Italiji, pa su me odveli u Veneciju. NJihova podrška mi znači sve na svetu, uvek kažem da su Marko i Manuela pa moji fanovi moja najveća snaga. Sa njima mogu sve, kada mi je bilo najteže, a više nije, stvarno mi je bilo jako jako teško kada sam na svim koncertima i u svim emisijama bila nasmejana i srećna, rekla je Dragana.

Foto: ATA images

 

 

- Divan je osećaj biti okružen ljudima koji te vole, tu prvenstveno mislim na svoju decu. Kada vidim kako me publika gleda vidim da imaju čistu ljubav prema meni. To je neopisivo uvek kažem da sam blagoslovena što imam toliko ljubavi. To je ono što mi daje da budem srećna i uvek spremna i za neke teške trenutke, da ih prebrodim uz divnu energiju jer samo tako može da se prebrodi. Ja sam zaista srećna zena, istakla je pevačica.

Foto: ATA images

 

 

Na ovogodišnjem Saboru narodne muzike, pevačica Dragana Mirković, dobila je posebnu nagradu, a sada je otkrila da ova nagrada za nju ima posebnu vrednost.

- Za mene smatraju da sam pevačica sa najviše nagrada svih vremena. Ova nagrada je pokazatelj i uspeha i dugotrajnosti i očuvanje celog jednog žanra. Ponosna sam i srećna i jako mi se lepe stvari dešavaju.

(Extra fm)

BONUS VIDEO: