Драгана је одржала два концерта у Загребу, а певачица не крије да јој управо дружење са публиком помаже да прође кроз тежак период.

- Марко и Мануела су били на мом концерту, Мануела је раније отишла за Беч јер има обавеза. Марко је са мном, чека ме. Били су са мном и на концерту у Италији, па су ме одвели у Венецију. Њихова подршка ми значи све на свету, увек кажем да су Марко и Мануела па моји фанови моја највећа снага. Са њима могу све, када ми је било најтеже, а више није, стварно ми је било јако јако тешко када сам на свим концертима и у свим емисијама била насмејана и срећна, рекла је Драгана.

Фото: АТА имагес

 

 

- Диван је осећај бити окружен људима који те воле, ту првенствено мислим на своју децу. Када видим како ме публика гледа видим да имају чисту љубав према мени. То је неописиво увек кажем да сам благословена што имам толико љубави. То је оно што ми даје да будем срећна и увек спремна и за неке тешке тренутке, да их пребродим уз дивну енергију јер само тако може да се преброди. Ја сам заиста срећна зена, истакла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

На овогодишњем Сабору народне музике, певачица Драгана Мирковић, добила је посебну награду, а сада је открила да ова награда за њу има посебну вредност.

- За мене сматрају да сам певачица са највише награда свих времена. Ова награда је показатељ и успеха и дуготрајности и очување целог једног жанра. Поносна сам и срећна и јако ми се лепе ствари дешавају.

(Еxтра фм)

БОНУС ВИДЕО: