Adamu je objavila pesmu pod imenom "Eipes", a kao autora navela Mihalisa Kuinelisa, iako je kompozitor originalne verzije Fivos Tasapoulos.

Foto: ATA images

 

Fivos zbog toga uveliko razmišlja da potraži pravdu na sudu i protiv Ivi podnese višemilionsku tužbu za šta mu je neophodna dozvola naše pevačice.

- Fivos je sve ozbiljniji u nameri da tuži Ivi Adamu zbog očigledne krađe pesme i traži ogromnu odštetu, ali mu je za to prethodno potrebna i dozvola Milice Pavlović. Grk se nedavno javio Pavlovićevoj s namerom da se dogovore i kako bi video šta ona misli na ovu temu, ali Milica je još uvek neodlučna. Užasno je što je Ivi toliko očigledno "maznula" pesmu, pogotovo refren, a jedino je kraj nespretno izmenjen - otkrio je izvor, pa dodao:

 

 

-  Milica od skandala sa jednim kolegom, ali i zbog zbrke oko pesme "Provereno", sa svim kompozitorima od kojih kupuje numere potpisuje ugovor da autori prvih pet godina nemaju apsolutno nikakava prava oko toga kome će da ustupe pesmu, već su u obavezi da se konsultuju sa njom. Iz tog razloga Milica plaća najmanje 60 posto skuplje sve kompozicije koje objavljuje. Na taj potez se odlučila zbog pređašnjih neprijatnih situacija, a ponajviše zbog skandala sa Anom Nikolić, kada je pevačica želela da se okoristi o Miličinu slavu i "hajp" za vreme albuma "Posesivna" - zaključio je izvor za Informer.

Milica se ovim povodom još uvek nije oglasila.

(Alo/Informer)