Адаму је објавила песму под именом "Еипес", а као аутора навела Михалиса Куинелиса, иако је композитор оригиналне верзије Фивос Тасапоулос.

Фото: АТА имагес

 

Фивос због тога увелико размишља да потражи правду на суду и против Иви поднесе вишемилионску тужбу за шта му је неопходна дозвола наше певачице.

- Фивос је све озбиљнији у намери да тужи Иви Адаму због очигледне крађе песме и тражи огромну одштету, али му је за то претходно потребна и дозвола Милице Павловић. Грк се недавно јавио Павловићевој с намером да се договоре и како би видео шта она мисли на ову тему, али Милица је још увек неодлучна. Ужасно је што је Иви толико очигледно "мазнула" песму, поготово рефрен, а једино је крај неспретно измењен - открио је извор, па додао:

 

 

-  Милица од скандала са једним колегом, али и због збрке око песме "Проверено", са свим композиторима од којих купује нумере потписује уговор да аутори првих пет година немају апсолутно никакава права око тога коме ће да уступе песму, већ су у обавези да се консултују са њом. Из тог разлога Милица плаћа најмање 60 посто скупље све композиције које објављује. На тај потез се одлучила због пређашњих непријатних ситуација, а понајвише због скандала са Аном Николић, када је певачица желела да се окористи о Миличину славу и "хајп" за време албума "Посесивна" - закључио је извор за Информер.

Милица се овим поводом још увек није огласила.

(Ало/Информер)