Odmah je uplovio u trenerske vode preuzevši klupu istog kluba sa kojim je ispao u treću ligu, a otišao u Di Si Junajted. Tamo se zadržao godinu dana pa je prošle godine preuzeo Birmingem, ali je i tamo "odleteo" s klupe ove godine. Odlučio je da napravi pauzu od trenerske karijere u kojoj mu baš i ne ide pa je postao stručni komentator. I mnogi su se iznenadili kada su ga ugledali.

Tek mu je 38 godina, ali Runi danas izgleda kao da mu je barem desetak godina više. Teško je i zamisliti da je Kristijano Ronaldo stariji od njega svega osam meseci, a Luka Modrić mesec dana.

- Izgleda poput 70-godišnjeg starca. Ima li neku alergijsku reakciju? Deluje natečeno - neki su od komentara na društvenim mrežama.

Foto: Profimedia

 

Najbolji strelac u istoriji Engleske i Mančester Junajteda vidno se zapustio nakon penzionisanja. Toliko da su ga mnogi jedva prepoznali. Stres ili jednostavno uživanje u plodovima rada?

Umesto besprekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tokom igračke karijere, danas nosi bradu i ne mari preterano za frizuru. Uz to, kako sada u miru može da uživa u specijalitetima, nakupio se i koji kilogram viška.

Foto: Profimedia

 

Za razliku od mnogih njegovih kolega, nije se skroz povukao iz fudbala po završetku igračke karijere, ne izležava se na plaži pijuckajući koktele, ali i Runi očito uživa u životu.

Ako je suditi po onome što je pokazivao na terenu - zaslužio je! 

BONUS VIDEO: