Milan Vasić vratio se u svoje rodno selo Veliko Ropotovo blizu Kosovske Kamenice.

Glumac koji je godinama živeo i radio u Beogradu sada veći deo vremena provodi u mestu, za koje ga vežu najlepši dani detinjstva i odrastanja

Glumac je sada na svom Instagram profilu podelio fotografije iz svog rodnog mesta koje možete pogledati u galeriji ispod:

Milan je takođe na društvenim mrežama pokazao i divne pejzaže Šar-planine.

 

 

- Sednem, uživam i divim se njenoj lepoti i snazi. Svako bira način na koji će uživati, ja biram ovaj. Na vama je samo da dođete, a ona će vas dočekati najbolje što može, napisao je glumac na svom Instagram profilu.

Milan će i dalje zbog posla biti vezan za prestonicu, ali kaže da mu prija odlazak na Kosovo.

- Ne smemo da zaboravimo ko smo, šta smo i odakle smo, ne smemo da zaboravimo svoje poreklo, jer ako zaboravimo to, onda ni naši praunuci neće znati da su bili Srbi. Želim narodu da kažem da ide na Kosovo i Metohiju, jer to mnogo znači tamošnjem narodu. Često kontaktiraju sa mnom i sveštenstva iz nekih manastira koji su malo zapostavljeni pa me pozivaju da dođem. To su sve manastiri iz 13, 14, 15. veka, to je bogatstvo i prosto je greota ne otići tamo, a svako ko jednom ode vratiće se ponovo - rekao je Vasić jednom prilikom.

BONUS VIDEO: