Glumac Uroš Jovčić gostovao je u 13. epizodi podkasta "Bindž" i tom prilikom podelio detalje o svom životu koje do sada nismo imali prilike da čujemo.

Uroš Jovičić postao je poznat posle uloge Nosonje u filmu "Motevideo, Bog te video", a glumac je sada otkrio brojne nepoznate i zanimljive detalje sa snimanja poznatog filma.

- Mi Srbi obožavamo fudbal, da smo film odradili loše ne bi nas oprali ni Dunav ni Sava, našalio je glumac.

Foto: Z. Knežević

 

 

- Nikada do tada nisam bio na takvom tipu kastinga. Dragan je dolazio na probe, sa svim glumcima nešto radi, priča o glumi i liku, dolazio je i Nebojša Ilić (Boža Dunster) da nam pomogne jer se za njega već znalo da je dobio ulogu, rekao je Uroš pa otkrio kako se osećao kada je saznao da je dobio ulogu Nosonje:

- Bili smo srećni i zadovoljni kada smo dobili uloge, a film smo shvatili kao ozbiljan zadatak je ipak igramo likove koji su postigli najveći uspeh u srpskom fudbalu, istakao je glumac u emisiji "Bindž".

Šta je sve Uroš imao da kaže o snimanju "Montevidea", o svom voditeljskom poslu, kao i o mnogim zanimljivim detaljima iz privatnog života, možete pogledati u videu ispod ili na našem Jutjub kanalu.

Iz nedelje u nedelju u emisiji "Bindž" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...