Глумац Урош Јовчић гостовао је у 13. епизоди подкаста "Бинџ" и том приликом поделио детаље о свом животу које до сада нисмо имали прилике да чујемо.

Урош Јовичић постао је познат после улоге Носоње у филму "Мотевидео, Бог те видео", а глумац је сада открио бројне непознате и занимљиве детаље са снимања познатог филма.

- Ми Срби обожавамо фудбал, да смо филм одрадили лоше не би нас опрали ни Дунав ни Сава, нашалио је глумац.

Фото: З. Кнежевић

 

 

- Никада до тада нисам био на таквом типу кастинга. Драган је долазио на пробе, са свим глумцима нешто ради, прича о глуми и лику, долазио је и Небојша Илић (Божа Дунстер) да нам помогне јер се за њега већ знало да је добио улогу, рекао је Урош па открио како се осећао када је сазнао да је добио улогу Носоње:

- Били смо срећни и задовољни када смо добили улоге, а филм смо схватили као озбиљан задатак је ипак играмо ликове који су постигли највећи успех у српском фудбалу, истакао је глумац у емисији "Бинџ".

Шта је све Урош имао да каже о снимању "Монтевидеа", о свом водитељском послу, као и о многим занимљивим детаљима из приватног живота, можете погледати у видеу испод или на нашем Јутјуб каналу.

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...