Глумац Урош Јовчић гостовао је у 13. епизоди подкаста "Бинџ" и том приликом поделио детаље о свом животу које до сада нисмо имали прилике да чујемо.

Урош Јовичић постао је познат после улоге Носоње у филму "Мотевидео, Бог те видео", а глумац је сада открио бројне непознате и занимљиве детаље са снимања познатог филма и поделио са нама једну анегдоту због које је, како каже, "могао да награбуси".

Фото: З. Кнежевић

 

 

- Многе догодовштине са снимања не смем да кажем, али постоји једна... Тај дан снимања сам замало награбусио. Снимали смо у хангарима где су возови и на једној од пауза играли смо карте. Десило се тада да је нас пар играло карте, дуно је ветар и неке карте су отишле испод воза. Ја сам био најмлађи па су ме послали да их покупим. Зашао сам испод вагона, био је мркли мрак и упао сам у рупу која је била пуна воде и уља, све ми је ушло у уста, почео сам да се давим и нисам могао да дотакнем дно, започео је причу глумац.

- Када сам се извукао, било сам цео прљав и блатњав, а сцена се снимала за десет минута. У сцени су били и Ђуричко, Ћетковић, Циле и сви фудбалери, а због мене су морали да прекину снимање. Нисмо имали дупли костим, а мени само у глави: "Уроше, који си ти непрофесионалац..." Бијели нису рекли, вероватно би ме грдио. Једва сам се избвукао то је био велики стес за мене, испричао је Урош у подкасту "Бинџ".

Шта је све Урош имао да каже о снимању "Монтевидеа", о свом водитељском послу, као и о многим занимљивим детаљима из приватног живота, можете погледати у видеу испод.

Из недеље у недељу у подкасту "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...