Глумац Лазар Николић је у серији "Калкански кругови" тумачио улогу Лаушевог сина, Петра, што је за њега био посебан изазов с обзиром на то да није имао текст већ је сваку мисао и емоцију морао да одглуми. 

 - Било је захтевно јер немам текста, свака моја емоција и мисао је морала да се види - морао сам да пробудим дете у себи, рекао је Лазар у емисији "Бинџ".

Лазар је причао и о сарадњи са Жарком Лаушевићем која је за њега била посебно значајна, као и о томе како се припремао за улогу Петра, односно "мачијег смеха", а дотакао се и најзахтевније сцене на снимању серије.

Фото: Новости

 

 

- Била је једна сцена испред колибе, где ја слушам дијалог између Иване Зечевић и Жарка. Слушајући тај дијалог сазнајем да је мене мајка оставила и било је замишљено да ја у том тренутку почнем да ударам главом о врата. Цела екипа ми је рекла да врата ударам ногом јер ће ефекат звука бити исти. Међутим, ја то нисам могао и истински сам ударао главом из све снаге, рекао је Лазар, па открио и како се ова прича завршила:

- Цео сет је био одушевљен како је то испало. Ја сам отишао после код шминкерке која ми је рекла да се погледам у огледало и тада сам видео да имам хематом на глави, истакао је Лазар Николић у емисји "Бинџ".

Шта је морао да уради после тога и како су његове колеге коментарисале потез који је направио можете погледати у видеу испод као и на нашем Јутјуб каналу.

Лазар је причао и о свом детињству и одрастању у Будви, селидби у Београд, као и о интими и свом љубавном животу. Све што је имао да каже, можете погледати у видеу испод.

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...