Glumac Lazar Nikolić je u seriji "Kalkanski krugovi" tumačio ulogu Lauševog sina, Petra, što je za njega bio poseban izazov s obzirom na to da nije imao tekst već je svaku misao i emociju morao da odglumi. 

 - Bilo je zahtevno jer nemam teksta, svaka moja emocija i misao je morala da se vidi - morao sam da probudim dete u sebi, rekao je Lazar u emisiji "Bindž".

Lazar je pričao i o saradnji sa Žarkom Lauševićem koja je za njega bila posebno značajna, kao i o tome kako se pripremao za ulogu Petra, odnosno "mačijeg smeha", a dotakao se i najzahtevnije scene na snimanju serije.

Foto: Novosti

 

 

- Bila je jedna scena ispred kolibe, gde ja slušam dijalog između Ivane Zečević i Žarka. Slušajući taj dijalog saznajem da je mene majka ostavila i bilo je zamišljeno da ja u tom trenutku počnem da udaram glavom o vrata. Cela ekipa mi je rekla da vrata udaram nogom jer će efekat zvuka biti isti. Međutim, ja to nisam mogao i istinski sam udarao glavom iz sve snage, rekao je Lazar, pa otkrio i kako se ova priča završila:

- Ceo set je bio oduševljen kako je to ispalo. Ja sam otišao posle kod šminkerke koja mi je rekla da se pogledam u ogledalo i tada sam video da imam hematom na glavi, istakao je Lazar Nikolić u emisji "Bindž".

Šta je morao da uradi posle toga i kako su njegove kolege komentarisale potez koji je napravio možete pogledati u videu ispod kao i na našem Jutjub kanalu.

Lazar je pričao i o svom detinjstvu i odrastanju u Budvi, selidbi u Beograd, kao i o intimi i svom ljubavnom životu. Sve što je imao da kaže, možete pogledati u videu ispod.

Iz nedelje u nedelju u emisiji "Bindž" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...