Glumac Lazar Nikolić proslavio se ulogom Petra u seriji "Kalkanski krugovi" nakon čega je stekao popularnost zbog maestralne glume, a sada je gostovao u emisiji "Bindž" gde je otkrio detalje sa ovog projekta, kao i informacije o privatnog životu

Lazar se dotakao snimanja serije "Kalkanski krugovi" u kojoj je igrao ulogu Petra, odnosno "mačijeg smeha" i dobio priliku da sarađuje sa slavnim imenima naše kinematografije, među kojima se istakao Žarko Laušević.

Foto: Novosti

 

 

- Uloga je bila na klizavom tlu, mogla je ode u karikaturu što nisam želeo iz poštovanja prema toj deci i toj bolesti. Bavio sam se unutrašnjom radnjom, i pitao sam se šta je zarobljeno u liku Petra. Shvatio sam da to jeste jedno dete koji se izražava kroz jake emocije. U prvom trenutku mnogima je moj lik bio strašan, ali ko je ispratio liniju prve i druge sezone vidi da je on stkan od tananog materijala, istakao je glumac, pa dodao:

- Bilo je zahtevno jer nemam teksta, svaka moja emocija i misao je morala da se vidi - morao sam da porbidim dete u sebirekao je Lazar u emisiji "Bindž".

Kako se Lazar Nikolić pripremao za ulogu u seriji "Kalkanski krugovi" pogledajte u videu ispod i na našem Jutjub kanalu.

Lazar je pričao i o svom detinjstvu i odrastanju u Budvi, selidbi u Beograd, kao i o intimi i svom ljubavnom životu. Sve što je imao da kaže, možete pogledati u videu ispod.