Глумац Лазар Николић прославио се улогом Петра у серији "Калкански кругови" након чега је стекао популарност због маестралне глуме, а сада је гостовао у емисији "Бинџ" где је открио детаље са овог пројекта, као и информације о приватног животу

Лазар се дотакао снимања серије "Калкански кругови" у којој је играо улогу Петра, односно "мачијег смеха" и добио прилику да сарађује са славним именима наше кинематографије, међу којима се истакао Жарко Лаушевић.

Фото: Новости

 

 

- Улога је била на клизавом тлу, могла је оде у карикатуру што нисам желео из поштовања према тој деци и тој болести. Бавио сам се унутрашњом радњом, и питао сам се шта је заробљено у лику Петра. Схватио сам да то јесте једно дете који се изражава кроз јаке емоције. У првом тренутку многима је мој лик био страшан, али ко је испратио линију прве и друге сезоне види да је он сткан од тананог материјала, истакао је глумац, па додао:

- Било је захтевно јер немам текста, свака моја емоција и мисао је морала да се види - морао сам да порбидим дете у себирекао је Лазар у емисији "Бинџ".

Како се Лазар Николић припремао за улогу у серији "Калкански кругови" погледајте у видеу испод и на нашем Јутјуб каналу.

Лазар је причао и о свом детињству и одрастању у Будви, селидби у Београд, као и о интими и свом љубавном животу. Све што је имао да каже, можете погледати у видеу испод.