Glumac Uroš Jovčić gostovao je u 13. epizodi podkasta "Bindž" i tom prilikom podelio detalje o svom životu koje do sada nismo imali prilike da čujemo.

Uroš Jovičić postao je poznat posle uloge Nosonje u filmu "Motevideo, Bog te video", a glumac je sada otkrio brojne nepoznate i zanimljive detalje sa snimanja poznatog filma i podelio sa nama jednu anegdotu zbog koje je, kako kaže, "mogao da nagrabusi".

Foto: Z. Knežević

 

 

- Mnoge dogodovštine sa snimanja ne smem da kažem, ali postoji jedna... Taj dan snimanja sam zamalo nagrabusio. Snimali smo u hangarima gde su vozovi i na jednoj od pauza igrali smo karte. Desilo se tada da je nas par igralo karte, duno je vetar i neke karte su otišle ispod voza. Ja sam bio najmlađi pa su me poslali da ih pokupim. Zašao sam ispod vagona, bio je mrkli mrak i upao sam u rupu koja je bila puna vode i ulja, sve mi je ušlo u usta, počeo sam da se davim i nisam mogao da dotaknem dno, započeo je priču glumac.

- Kada sam se izvukao, bilo sam ceo prljav i blatnjav, a scena se snimala za deset minuta. U sceni su bili i Đuričko, Ćetković, Cile i svi fudbaleri, a zbog mene su morali da prekinu snimanje. Nismo imali dupli kostim, a meni samo u glavi: "Uroše, koji si ti neprofesionalac..." Bijeli nisu rekli, verovatno bi me grdio. Jedva sam se izbvukao to je bio veliki stes za mene, ispričao je Uroš u podkastu "Bindž".

Šta je sve Uroš imao da kaže o snimanju "Montevidea", o svom voditeljskom poslu, kao i o mnogim zanimljivim detaljima iz privatnog života, možete pogledati u videu ispod.

Iz nedelje u nedelju u podkastu "Bindž" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...