Глумац Урош Јовичић открио је бројне непознате и занимљиве детаље са снимања филма "Монтевидео", а причао је и о водитељском послу у ком се такође одлично снашао.

Познато је да је Урош у браку са лепом Џени коју је упознао на снимању филма "Монтевидео", а са којом је данас у складном браку и имају сина Оливера.

- Желим да ми се деси још један "Монтевидео", само овог пута нећу да се женим, рекао је Урош кроз смех.

Глумац је открио како је тренутак када ју је први пут видео, као и то шта је све морао да уради да би је освојио.

Фото: З. Кнежевић

 

 

- У том лудилу припремања за снимање ја сам само видео једну малу, црну, слатку, коврџаву девојчицу и помислио сам: "Види како лепа девојка". Ја сам прво пришао да се јавим чисто некако из знатижеље јер никад никог таквог нисам упознао. Била је сва тако лепршава у некој црвеној хаљиници, притом је она тад имала 16 година, баш је била мала некако. Нисам имао инсинуације: "Сад ћу ја да бацим шарм", него је мени је било занимљиво што је она била са другог континента, рекао је Урош у емисји "Бинџ" и додао:

- И тако смо почели да се дружимо и онда корак по корак, миц по миц, ето нас. Ја сам се стално нешто глупирао пред њом. Иначе не свирам гитару, али сам за њу свирао, нешто лупетао глупости, смишљао јој песме и упалило је, рекао је Урош у емисији "Бинџ".

Шта је све Урош имао да каже о снимању "Монтевидеа", о свом водитељском послу, као и о многим занимљивим детаљима из приватног живота, можете погледати у видеу испод.

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...