Nakon burnog suđenja, na kome je kako je Blic već pisao, Miljana Kecmanović na početku izlaganja odbrane negirala krivicu za dela koja joj se stavljaju na teret, prisutnima su se obratili advokati.

- Blago svima koji nisu u sudnici jer je atmosfera mučna i teška. U toku je iznošenje odbrane okrivljene, što će se nastaviti i na narednom ročištu. Teško je kad sa jedne strane imate porodicu dečaka koji je odgovoran za ubistva, a sa druge roditelje ubijene, ranjene dece, sestru Dragana Vlahovića koji traže odgovore na pitanja u vezi sa ubistvom, a ne dobijaju ih - rekla je advokatica oštećenih Zora Dobričanin nakon suđenja i dodala da svi žele da dobiju odgovore o ubistvu, ali ih nikada neće dobiti jer se ne vodi postupak za ubistvo.

Negirala krivicu, odbila da odgovara na pitanja punomoćnika

Podsećamo, Miljana Kecmanović je, kako je kazao naš izvor, navela i da neće odgovarati na pitanja punomoćnika, te da će svoje odgovore davati samo na pitanja oštećenih. Pitanja su do sada postavljali Tužilaštvo i odbrana okrivljene. Tokom pauze, roditelji ubijene dece su pitanja zapisivali na papir.

Majka dečaka ubice danas je u sudnicu stigla u pratnji svojih advokata, a na suđenje su došli i roditelji ubijene dece.

Kako je navelo tužilaštvo, majka dečaka ubice je optužena za krivična dela - nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Za Miljanu Kecmanović tužilaštvo je predložilo kaznu zatvora u trajanju od 2 godine i 6 meseci.

Kako je "Blic" pisao, DNK trag Miljane Kecmanović (46), majke dečaka ubice pronađen na čauri koja je nađena kod vrata u učionici-kabinetu istorije .

(Blic)

BONUS VIDEO: