Mnogi sa velikim nestrpljenjem očekuju da vide kako su Mirković i ekipa televezija Hajp isplanirali novi rijaliti imanje koji se snima u Lisovićima gde se nekada snimala "Farma".

Saša Mirković, estradni menadžer i vlasnik televizije Hajp, kupio je imanje u Lisovićima gde se snimao vrlo popularan rijaliti "Farma".

Mirković i televizijska ekipa su novi rijaliti nazvali "Imanje" te su pozvali ljude da se prijave za kasting. 

Foto: ATA images

 

 

Mirković se danas oglasio i javno saopštio da će sav prihod od glasova koje publika bude slala tokom rijalitija “Imanje” biti usmeren u humanitarne svrhe, konkretno za pomoć porodicama koje su ostale bez krova nad glavom. Ovaj humani gest nije kraj iznenađenja koje je Mirković pripremio.

Foto: Instagram printskrin/sasa_mirkovic_official

 

 

- Želim svima da saopštim da će sav prihod od sms poruka koje budete slali za vaše favorite u rijalitiju “Imanje” ići u humanitarne svrhe za porodice bez krova nad glavom – započeo je Saša Mirković, pa otkrio dalje:

- Osim toga Hype produkcija kao društveno odgovorna kompanija će jednoj takvoj porodici pokloniti kuću. Želim da na ovaj način pozovem i ostale kolege da slede naš primer i da takođe isprate humanitarnu akciju Hype televizije – javno je saopštio odluku vlasnik Hype produkcije i Hype televizije.

BONUS VIDEO: