Многи са великим нестрпљењем очекују да виде како су Мирковић и екипа телевезија Хајп испланирали нови ријалити имање који се снима у Лисовићима где се некада снимала "Фарма".

Саша Мирковић, естрадни менаџер и власник телевизије Хајп, купио је имање у Лисовићима где се снимао врло популаран ријалити "Фарма".

Мирковић и телевизијска екипа су нови ријалити назвали "Имање" те су позвали људе да се пријаве за кастинг. 

Фото: АТА имагес

 

 

Мирковић се данас огласио и јавно саопштио да ће сав приход од гласова које публика буде слала током ријалитија “Имање” бити усмерен у хуманитарне сврхе, конкретно за помоћ породицама које су остале без крова над главом. Овај хумани гест није крај изненађења које је Мирковић припремио.

Фото: Инстаграм принтскрин/sasa_mirkovic_official

 

 

- Желим свима да саопштим да ће сав приход од смс порука које будете слали за ваше фаворите у ријалитију “Имање” ићи у хуманитарне сврхе за породице без крова над главом – започео је Саша Мирковић, па открио даље:

- Осим тога Хyпе продукција као друштвено одговорна компанија ће једној таквој породици поклонити кућу. Желим да на овај начин позовем и остале колеге да следе наш пример и да такође испрате хуманитарну акцију Хyпе телевизије – јавно је саопштио одлуку власник Хyпе продукције и Хyпе телевизије.

БОНУС ВИДЕО: