Naime, Stefani se izolovala od ukućana i gušila u suzama, te nije krila bes i ljutnju na svog dečka što je ostavio samu u rijalitiju.

Danijel Dujković Munjez je sinoć diskvalifikovan iz "Elita", a Veliki šef je danas poslao pismo u Belu kuću u kom je o tome obavestio i takmičare.

Naime, Veliki šef poslao je pismo učenicima Elite na adresu Bele kuće, pa im je to pismo pročitao ovonedeljni vođa Ivan Marinković.

Foto: TV Pink printskrin/Zadruga 7 Elita

 

 

- Draga Elito, ovim Vas obaveštavamo da je Danijel Dujković Munjez diskvalifikovan i da će po ugovoru snosite kaznu u iznosu od 50.000 evra zbog diskvalifikacije, a Tv Pink će ga tužiti shodno tom ugovoru - glasilo je pismo Velikog šefa.

Munjez je fizički nasrnuo na Uroša Stanića i to ga je to koštalo učešća u ovom TV formatu.

Pravila rijalitija su saopštena svakom učesniku pre samog ulaska u "Elitu", a kršenje istih strogo je kažnjivo, a Munjez će morati da plati i 50.000 evra.

Podsetimo, svi učesnici dobro su upućeni u sva pravila ponašanja kojih se moraju pridržavati tokom boravka u Beloj kući.

Svako kršenje pravila snosi posledice i svi će biti kažnjeni uglavnom oduzimanjem dela honorara. Svi učesnici potpisali su ugovore kojim su iskazali saglasnost sa pravilima "Elite".

(Pink)

BONUS VIDEO: