Svetlana je preminula u sredu, a do poslednjeg dana tvrdila je da njeni najmiliji nisu krivi za smrt malene Danke Ilić (2) iz Bora.

Tog 4. aprila ove godine do Svetlane je stigla najstrašnija vest. NJen sin Dejan Dragijević uhapšen je zbog teškog ubistva, dan kasnije policija je privela i njegovog rođenog brata Dalibora i oca Radoslava. Iako je Dejan sve priznao u policiji ona je do sudnjeg dana tvrdila da je nevin.

Drugog sina Dalibora izgubila je 7. aprila kada je umro u pritvoru u Policijskoj stanici u Boru. Viši sud u Zaječaru Radoslavu je odredio pritvor do 30 dana. Svetlana je, tako, ostala sama u kući u Zlotu, gde je i preminula.

Foto: S. Jovanović

 

Podsetimo, ubistvo male Danke Ilić u Banjskom Polju dogodilo se 26. marta , kada su je službenim kolima u pripitom stanju udarili a potom ugušili radnici JP "Vodovod" u Boru, Srđan Janković i Dejan Dragijević

Telo deteta su odneli i zakopali na divlju deponiju na Starobanjskom putu i nakon dva dana, Dejan Dragijević zajedno sa pokojnim bratom Daliborom, koji je nakon hapšenja preminuo u Policijskoj upravi u Boru i ocem Radoslavom, premestili na dugu lokaciju za koju se ni dan danas nije saznalo.

Telo male devojčice Danke Ilić (2) ni nakon dva i po meseca još uvek nije nađeno.

BONUS VIDEO:

(Blic)