Светлана је преминула у среду, а до последњег дана тврдила је да њени најмилији нису криви за смрт малене Данке Илић (2) из Бора.

Тог 4. априла ове године до Светлане је стигла најстрашнија вест. Њен син Дејан Драгијевић ухапшен је због тешког убиства, дан касније полиција је привела и његовог рођеног брата Далибора и оца Радослава. Иако је Дејан све признао у полицији она је до судњег дана тврдила да је невин.

Другог сина Далибора изгубила је 7. априла када је умро у притвору у Полицијској станици у Бору. Виши суд у Зајечару Радославу је одредио притвор до 30 дана. Светлана је, тако, остала сама у кући у Злоту, где је и преминула.

Фото: С. Јовановић

 

Подсетимо, убиство мале Данке Илић у Бањском Пољу догодило се 26. марта , када су је службеним колима у припитом стању ударили а потом угушили радници ЈП "Водовод" у Бору, Срђан Јанковић и Дејан Драгијевић

Тело детета су однели и закопали на дивљу депонију на Старобањском путу и након два дана, Дејан Драгијевић заједно са покојним братом Далибором, који је након хапшења преминуо у Полицијској управи у Бору и оцем Радославом, преместили на дугу локацију за коју се ни дан данас није сазнало.

Тело мале девојчице Данке Илић (2) ни након два и по месеца још увек није нађено.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)