Pevačica Aleksandra Tadić Cipka pre nekoliko dana sahranila je supruga Nebojšu Sojićevića Jarina, koji je iznenada preminuo u snu, u 52. godini.

Iznenadni gubitak voljenog supruga jako je teško podnela, i danima je pod jakim lekovima za smirenje.

O njenom stanju je progovorila i pevačica Ivana Šašić, koja je inače bila najbolja prijateljica njenog muža.

Foto: ATA images

 

 

- Cipka je u šoku, ne može da veruje šta je snašlo. Sudbina se sa njima baš poigrala. Nebojša je bio dobro, nikad se nije žalio, ovo je bio šok za sve. Planirali su proširenje porodice, niko nije mogao da zamisli ovakav scenario. Cipka je pod lekovima, baš je loše, samo plače i grli njegovu sliku, kao da čeka da je neko probudi iz košmara koji ju je zadesio - započinje Ivana Šašić, pa dodaje:

- Samo mesec dana pre nego što joj je preminuo suprug, umro joj je i svekar, neki crni oblak se nadvio nad njihovu porodicu - dodaje pevačica, koja je bliska Cipkina prijateljica, te otkriva da su svi teško podneli Nebojšinu smrt:

Foto: ATA images, ngbakery.com

 

 

- To je bio moj najbolji drug, brat, znamo se ceo život. ne mogu da verujem da ga više nema. Infarkt je imao i umro je na licu mesta, nije bilo spasa. Cipka je loše, kako da bude, baš se loše oseća. Majka je uz nju, kao i prijatelji i familija, ali sve teško podnosi - izjavila je Ivana, prenosi "Star".

(Telegraf)

BONUS VIDEO: