Певачица Александра Тадић Ципка пре неколико дана сахранила је супруга Небојшу Сојићевића Јарина, који је изненада преминуо у сну, у 52. години.

Изненадни губитак вољеног супруга јако је тешко поднела, и данима је под јаким лековима за смирење.

О њеном стању је проговорила и певачица Ивана Шашић, која је иначе била најбоља пријатељица њеног мужа.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ципка је у шоку, не може да верује шта је снашло. Судбина се са њима баш поиграла. Небојша је био добро, никад се није жалио, ово је био шок за све. Планирали су проширење породице, нико није могао да замисли овакав сценарио. Ципка је под лековима, баш је лоше, само плаче и грли његову слику, као да чека да је неко пробуди из кошмара који ју је задесио - започиње Ивана Шашић, па додаје:

- Само месец дана пре него што јој је преминуо супруг, умро јој је и свекар, неки црни облак се надвио над њихову породицу - додаје певачица, која је блиска Ципкина пријатељица, те открива да су сви тешко поднели Небојшину смрт:

Фото: АТА имагес, ngbakery.com

 

 

- То је био мој најбољи друг, брат, знамо се цео живот. не могу да верујем да га више нема. Инфаркт је имао и умро је на лицу места, није било спаса. Ципка је лоше, како да буде, баш се лоше осећа. Мајка је уз њу, као и пријатељи и фамилија, али све тешко подноси - изјавила је Ивана, преноси "Стар".

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: