Nataša je izjavila da ona ceo život mašta o mužu poput Harisa: 

- Haris potiče iz jedne divne akademske porodice, on je gospodin koji je veliki trag ostavio na našoj javnoj sceni. Čast je imati takvog muža, ja to tražim ceo život. Želim mu svu sreću, želim da ga život srećom časti.- rekla je za Radio Svetski. 

 

Pevačica nije imala lako odrastanje, ali ni početak pevačke karijere: 

- Deca koja su išla u školu sa mnom živela su lagodniji život i nisu razumeli moju situaciju i život. Bili su dobro obučeni, putovali su, nosili nove telefone, ja to nisam imala. Sa 18 godina sam prvi put otišla na more koje sam sama sebi platila- govorila je o svom životu sa suzama u očima pevačica i dodala da je živela u garaži:

Foto: Printskrin/Instagram/natasa_idila_official

 

 

- Kada sam se odselila živela sam u garaži. To je garaža koja je adaptirana u jedan stambeni objekat. Sa 16 godina ne možete sebi priuštiti sjajne i luksuzne uslove. Delila sam kupatilo sa starijim gospodinom, ali nisam ga mnogo ni sretala jer sam radila i išla u školu.

Foto: Novosti

 

Ogolila je dušu o svojim počecima kada je reč o karijeri, ispričala šta joj je bilo najteže: 

- Kada počnete da se bavite pevanjem, ne može odmah da se peva po privatnim veseljima nego mora da se prođe taj kafanski zanat. U kafanu dolaze razni ljudi, neko da se veseli, neko da sklopi posao, neko da peva, nego da 'gleda' muziku, neko da ispriča svoje probleme... Bilo je teško kada neko dođe na uho vam priča svoju životnu priču ili vam obećava da može da vas spasi odatle i pruži bolji život... Uvek sam se držala svog puta i bila sam svesna da to moram da prođem. Nekada sam i uplakana zaspala... Želela sam da nikada nisam kročila u kafanu i da sam sa svojim roditeljima sedela kod kuće i gledala filmove... Ali, kada se smirim, kažem sebi "izdrži", ispričala je Nataša.

BONUS VIDEO: