Pevačica je ukupno 36 godina na sceni, a njen jedan stih govori "Nemam ja godine, nemam ime ni prezime", pa je sada posle toliko vremena otkrila kako održava mladolikost. 

- To je tako lepa metafora u toj pesmi, i samo svojstveno Marini Tucaković. Ja doživljavam taj tekst kao da muzika nema granice, da putuje gde ništa materijalno ne može da prođe, muzika može i živi je pokazatelj da je ona ceo kosmos - objasnila je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Ceca je pravila koncert posle slavlja zbog rođenja unuka, a sada se dotakla i muzičkog takmičenja "Zvezde Grand" i njihovoh pripremanja zaa finale: 

- To su sve lepi razlozi za slavlje, i daće Bog da ih imamo još više, kao i da se družimo, slavimo i veselimo uz muziku, to je smisao života. Ova nedelja mi je poslovno bila baš naporna. Radila sam sa kandidatima, bliži se polufinale, još malo i finale, brojimo sitno i doterujemo sve te kandidate. Svaki mentor navija za svoj tim što je i prirodno. Biće mi naporan tempo, a od 23. maja ću imati tri dana slobodno - rekla je Ražnatovićka, pa spomenula Bogdanu i otkrila koliko je srećna zbog prinove.

- Svi su presrećni, još se privikavamo na novog člana porodice, gledamo ga kako spava, jede, kao i svaka beba - ushićeno je rekla folk zvezda.

 

 

Cecina kuma, Viki Miljković i Maja Berović su bile gošće na slavlju zbog rođenja unuka, a pevačica je saopštila kad će četvro unuče: 

- Maja je super lik, drug i laf. Za Viki ne moram da pričam, mi se poznajemo od malih nogu. Još nekoliko kolega je trebalo da bude tu, ali su bili na odmoru, neki na nastupima. Ali kako je krenulo, sad će i četvrto, pa ćemo se brzo okupiti. (smeh) Šalim se, trebalo bi da napravi pauzu zaista i mislim da planiraju podužu, načula sam dok sam se šunjala kroz kuću - zaključila je Ceca Ražnatović.

(Telegraf)

 

BONUS VIDEO: