Pejović je godinama poosvećen porodici, svojim ćerkama i supruzi koja ga neizmerno voli

Pevač je pr nekoliko dana objavio novi album pod nazivom "Hotel tuge" za koji kaže da je uložio mnogo energije i ljubavi. Već sada kažu da se pesme sa tog albuma slušaju. 

- Komentari su dobri što se tiču albuma, ali uvek ima i onih koji mrze što su se rodili, ne znam šta ću od sebe do podne, od podne mrzim ceo svet - rekao je šaljivo Aco Pejović pa otkrio šta njegove mezimice misle o albumu. 

- Super, sviđa im se sve. Slušam njihove savete, one su generacija koja izlazi, koja osluškuje po gradu, oni znaju šta je dobro a šta nije. Govore mi zašto ne otvoriš Tik tok, zašto te nema na Instagramu... Ja slušam sve što kažu, ponekad iako nisu u pravu, ja im objasnim zašto nisu u pravu i zašto to ne može tako. Supruga je moja snaga, moj oslonac za sve u životu. Kakav god da sam i ovakav i onakav - baraba, ona je uz mene. Mnogo smo mi toga zajedno prošli da bi bilo šta moglo da pomeri nas dvoje.

Foto: ATA images

 

Aco je otkrio kako on posmatra stanje braka.  

- Brak nije samo emotivna veza dvoje ljudi. Brak je i poštovanje i smeh do suza, brak je i kada imate tu ruku na ramenu kao znak podrške kad je teško, zagrljaj kad je lepo... Biljana i ja imamo tu sreću da smo okruženi ljudima koji nas istinski vole i koji zajedno sa nama čine naš brak dinamičnim, radosnim i srećnim. O deci da i ne govorim. LJubav i poštovanje su ime i prezime braka.

Skoro je izašla informacija da je pevač bio neveran svojoj supruzi, na šta je rekao da ne obr4aća pažnju. 

- Znate šta rade psi kad prođe voz - laju, a znate šta rade psi kad voz ode - i dalje laju. Samo neka laju, to će im biti jedino što mogu.

Umetnik  je veoma ponosan na svoje ćerke koje su stekle visoka obrazovanja: 

- Magdalena i Marija su danas dve intelektualke, a Iva će kad položi prijemni, ako bog da, a mi verujemo da hoće, biti studentkinja arhitekture. I ja ih iz sve snage podržavam da budu uspešne i srećne u profesijama koje su izabrale. Čine me ponosnim! - kaže Aco koga svi tako poznaju decenijama, dok mu je pravo ime Aleksandar, ali ga više niko tako ne zove:

- Niko! Kad sam išao u školu, čuo bih Aleksandar Pejović jedino kad bi me profesori prozvali! 

Pevač je otkrio da postoje stvari na estradi koje ne podnosi: 

- Ne podnosim nevaspitane i bezobrazne ljude. Čovek sam koji otvoreno pokazuje kada mu nešto smeta, a dodatno me iritira kada neko to ignoriše i radi stvari koje me iritiraju.

(Informer)

BONUS VIDEO: