Пејовић је годинама поосвећен породици, својим ћеркама и супрузи која га неизмерно воли

Певач је пр неколико дана објавио нови албум под називом "Хотел туге" за који каже да је уложио много енергије и љубави. Већ сада кажу да се песме са тог албума слушају. 

- Коментари су добри што се тичу албума, али увек има и оних који мрзе што су се родили, не знам шта ћу од себе до подне, од подне мрзим цео свет - рекао је шаљиво Ацо Пејовић па открио шта његове мезимице мисле о албуму. 

- Супер, свиђа им се све. Слушам њихове савете, оне су генерација која излази, која ослушкује по граду, они знају шта је добро а шта није. Говоре ми зашто не отвориш Тик ток, зашто те нема на Инстаграму... Ја слушам све што кажу, понекад иако нису у праву, ја им објасним зашто нису у праву и зашто то не може тако. Супруга је моја снага, мој ослонац за све у животу. Какав год да сам и овакав и онакав - бараба, она је уз мене. Много смо ми тога заједно прошли да би било шта могло да помери нас двоје.

Фото: АТА имагес

 

Ацо је открио како он посматра стање брака.  

- Брак није само емотивна веза двоје људи. Брак је и поштовање и смех до суза, брак је и када имате ту руку на рамену као знак подршке кад је тешко, загрљај кад је лепо... Биљана и ја имамо ту срећу да смо окружени људима који нас истински воле и који заједно са нама чине наш брак динамичним, радосним и срећним. О деци да и не говорим. Љубав и поштовање су име и презиме брака.

Скоро је изашла информација да је певач био неверан својој супрузи, на шта је рекао да не обр4аћа пажњу. 

- Знате шта раде пси кад прође воз - лају, а знате шта раде пси кад воз оде - и даље лају. Само нека лају, то ће им бити једино што могу.

Уметник  је веома поносан на своје ћерке које су стекле висока образовања: 

- Магдалена и Марија су данас две интелектуалке, а Ива ће кад положи пријемни, ако бог да, а ми верујемо да хоће, бити студенткиња архитектуре. И ја их из све снаге подржавам да буду успешне и срећне у професијама које су изабрале. Чине ме поносним! - каже Ацо кога сви тако познају деценијама, док му је право име Александар, али га више нико тако не зове:

- Нико! Кад сам ишао у школу, чуо бих Александар Пејовић једино кад би ме професори прозвали! 

Певач је открио да постоје ствари на естради које не подноси: 

- Не подносим неваспитане и безобразне људе. Човек сам који отворено показује када му нешто смета, а додатно ме иритира када неко то игнорише и ради ствари које ме иритирају.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: