Vest o razvodu regionalne zvezde potresla je region kada je izjavila da sa mužem ne živi pod istim krovom od 2021. godine. Toni i Dragana su bili više od dve decenije zajedno. 

Anastasija, Markova devojka je postala velika podrška porodici. Dolazila je kao Markova pratnja na Draganine koncerte u Beogradu, kada nije ni bilo reči o razvodu. Mladi par je tada stigao u besnoj mašini, a sudeći po Anastasijinim društvenim mrežama, ona bi uskoro trebalo da napuni 22 godine i bavi se grafičkim dizajnom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia (@adijanovic)

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak- napisala je Mirkovićeva u saopštenju. 

Pevačica je dodala da će se se truditi da ostane dosledna svojim principima: 

- Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Foto: ATA images

 

- Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

- U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - pisalo je u saopštenju Dragane Mirković.

(Republika)

BONUS VIDEO: