Вест о разводу регионалне звезде потресла је регион када је изјавила да са мужем не живи под истим кровом од 2021. године. Тони и Драгана су били више од две деценије заједно. 

Анастасија, Маркова девојка је постала велика подршка породици. Долазила је као Маркова пратња на Драганине концерте у Београду, када није ни било речи о разводу. Млади пар је тада стигао у бесној машини, а судећи по Анастасијиним друштвеним мрежама, она би ускоро требало да напуни 22 године и бави се графичким дизајном.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia (@adijanovic)

- Већ дуги временски период мој однос са Тонијем није више оно што је био а последње три године ми практично водимо одвојене животе и не живимо под истим кровом. Упркос свим непомирљивим разликама, зарад добробити своје породице и зато што сам тако васпитавана, учинила сам све да спасим заједницу коју смо некада имали. Међутим, са временом је тај јаз постао све већи и схватила сам да већу штету чинимо својим најмилијима остајући на силу у нечему што одавно не функционише, него ставивши тачку на наш брак- написала је Мирковићева у саопштењу. 

Певачица је додала да ће се се трудити да остане доследна својим принципима: 

- Ја свакако остајемо доследна својим принципима, свом начину живота, као што остајем верна својој породици и својој публици, а према Тонију ћу увек гајити поштовање као према оцу своје деце и некоме са ким сам провела много лепих година.

Фото: АТА имагес

 

- Због свега тога, ово је моје једино обраћање поводом свега, медијима се захваљујем на досадашњој сарадњи, и молим вас да поштујете ову одлуку и да не повећавате тежину тренутка кроз који цела наша породица пролази.

- У нади да ћу вам се следећи пут јавити са много лепшим вестима, унапред се захваљујем на разумевању - писало је у саопштењу Драгане Мирковић.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: