Певач још увек сабира утиске, а пред новинарима је рекао да је ово један од највећих дана у његовом животу после рођења деце: 

- Не знам, још сам под великим утиском. Чудесан дан, ово је после рођења деце и тих великих ствари, један од највећих дана у мом животу. Толико љубави, радости, милости, Божијег благослова, благодати које сам видео, и најдивније је то што ми је Господ дозволио да то пренесем и људима и на томе сам највише захвалан - рекао је Роквић на почетку.

Никола је нагласио да је то пут који ће га учинити бољим човеком: 

- Стигао сам, стигао сам. Вратио сам се у тренутак када сам дао завет Светом Нектрију да ћу доћи, био сам поносан и радостан. Некако, ово је пут који је животни пут, верујем да ћу бити бољи човек од овог пута. Надам се да ће и други људи исто, пошто сам видео колико су пратили и давали подршку, да ће и они кренути путем боготражње и путем љубави.

 

 

Такође, не крије колико је поносан на српски народ који је све време био уз њега: 

- Нисмо заборавили, то је ту, само треба да се подсетимо. Поносан сам на мој народ, на друге народе који су са радошћу прихватили све ово, који су ми дали подршку, заједно смо ишли овим путем. Заједно смо бузрастали у вери и љубави.

На овом изазовном путу, Никола је дао све од себе:  

- Тако сам се осећао. Дао сам целог себе, Господе, како ти кажеш... Мислио сам да ће бити много теже... Са првим кораком све је било лагано и радосно. Када идете путем и када доживите те тренутке и када видите свет другачијим очима и да све има смисла, то све озари душу и цело биће и једино што можеш је да се радујеш.- истакао је и додао:

- Ја сам кренуо са ставом да се ничега не плашим, тако сам и ишао. У неким тренуцима Господ ти дао да уђеш у ситуацију која је ризичнија, како би ти показао да има страхове и да се изборим са њима и да их превазиђеш - рекао  је Роквић открио колико се навца прикупило:

 

 

- Прикупило се преко 35 милиона динара - рекао је Никола на крају овог невероватног пута који су сви пратили са великом пажњом.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: