Тони се протеклих година повукао из јавности, а о томе како је живео проговориле су његови суседи.

- Током последњих 10 година живота он је прилично кубурио са финансијама због тога што од ауторских права није могао да живи, капало је ту и тамо, али недовољно да се прескочи граница беде. Ни године нису биле на његовој страни па није могао да наступа у мери која би била задовољавајућа, а руку на срце није било ни много позива за наступе, нека друга времена су дошла - рекао је извор "Курира".

- Тај стан у коме је живео продао је својој рођаки и од тих пара успевао да набави све што му треба за пристојан живот. Последњих неколико месеци често је говорио да жели да се врати у свој родни Бојник и да тамо живи у миру, достојанствено. Говорио ми је: "У Бојнику ми свако ко ме сретне пожели добар дан, док у Београду ми се не јављају ни људи које познајем. Тамо имам све што ми треба и желим да тамо будем срећан и дочекам крај" - рекао је извор јако близак Тонију.

Фото: Јутјуб принтскрин/Belgrade Beer Fest

 

Ово сазнање потврдила је и прва комшиница.

- Продао је стан и дошао овде пре два дана са великим торбама да спакује ствасри. Стриц и стрина му живе одмах поред и јако су добри људи. Тони није имао љубав и пажњу и због тога није био психички добро последњих дана. Самоћа га је убила - изјавила је комшиница.

Подсетимо, упућена патрола на лицу места затекла је Снежану Миљковић, сестру од стрица преминулог Велибора, која је изјавила да им се није јављао на телефон и да није отварао врата стана. Ангажовали су бравара који је отворио стан, где је у фотељи затечен музичар. На лице места изашла екипа хитне помоћи која је констатовала смрт. Увиђајна екипа извршила увиђај и запечатила стан. Нема трагова насилне смрти. Тело возилом санитета превежено на ИСМ.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: