Toni se proteklih godina povukao iz javnosti, a o tome kako je živeo progovorile su njegovi susedi.

- Tokom poslednjih 10 godina života on je prilično kuburio sa finansijama zbog toga što od autorskih prava nije mogao da živi, kapalo je tu i tamo, ali nedovoljno da se preskoči granica bede. Ni godine nisu bile na njegovoj strani pa nije mogao da nastupa u meri koja bi bila zadovoljavajuća, a ruku na srce nije bilo ni mnogo poziva za nastupe, neka druga vremena su došla - rekao je izvor "Kurira".

- Taj stan u kome je živeo prodao je svojoj rođaki i od tih para uspevao da nabavi sve što mu treba za pristojan život. Poslednjih nekoliko meseci često je govorio da želi da se vrati u svoj rodni Bojnik i da tamo živi u miru, dostojanstveno. Govorio mi je: "U Bojniku mi svako ko me sretne poželi dobar dan, dok u Beogradu mi se ne javljaju ni ljudi koje poznajem. Tamo imam sve što mi treba i želim da tamo budem srećan i dočekam kraj" - rekao je izvor jako blizak Toniju.

Foto: Jutjub printskrin/Belgrade Beer Fest

 

Ovo saznanje potvrdila je i prva komšinica.

- Prodao je stan i došao ovde pre dva dana sa velikim torbama da spakuje stvasri. Stric i strina mu žive odmah pored i jako su dobri ljudi. Toni nije imao ljubav i pažnju i zbog toga nije bio psihički dobro poslednjih dana. Samoća ga je ubila - izjavila je komšinica.

Podsetimo, upućena patrola na licu mesta zatekla je Snežanu Miljković, sestru od strica preminulog Velibora, koja je izjavila da im se nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana. Angažovali su bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečen muzičar. Na lice mesta izašla ekipa hitne pomoći koja je konstatovala smrt. Uviđajna ekipa izvršila uviđaj i zapečatila stan. Nema tragova nasilne smrti. Telo vozilom saniteta preveženo na ISM.

(Kurir)

BONUS VIDEO: