Samo nekoliko nedelja nakon što se suočio s novim optužbama za silovanje, popularni Francuz je u Italiji izazvao šok ispred popularnog bara u prestonici, a tamošnji mediji navode do detalja šta se sve desilo.

Depardje je u utorak večerao sa dve žene u bašti bara Hari's u rimskoj ulici Veneto kada je Barilari (79) počeo da ih fotografiše, prenosi NJujork Post.

Kolumnista rimskog dnevnika Republika Đani Riota, koji je bio prisutan kada se dogodio incident, tvrdi da je od Barilarija više puta zatraženo da prestane da fotografiše.

Foto: Profimedia

 

Dok je slavni fotograf odlazio iz bara, Magda Vavrusova, jedna od žena koje su sedele sa francuskom filmskom zvezdom, navodno je krenula ulicom za Barilarijem vičući na njega, a tada se umešao Depardje i počeo da ga udara.

- Bilo je puno krvi - rekao je za medije Riota.

Advokatica Magde Vavrusove, Delfin Meje, izjavila je da je Barilari "nasilno gurnuo" njenu klijentkinju pre Depardjeovog napada, dodirujući joj grudi rukom. Prema njenim rečima Depardje je pokušao da je odbrani, a potom je "pao na fotografa", prenosi Si En En.

BONUS VIDEO: