- Budio sam se u tuđim kućama (smeh). Nisam to nikada pominjao... Sa jednim školskim drugom. Bilo je bombardovanje naše zemlje, tad sam sa prijateljima otišao i prijavio se dobrovoljno da budem u vojsci koja brani svoju zemlju, što je meni potpuno u redu. Bili smo u nekim planinama... Znaš kad dane provodiš u šumi, uveče nismo znali šta ćemo. Zarakijamo se i... Puno smo popili. Te neke komšije, čija je kuća bila, odveli su nas kućici, stari čovek, stara žena. Ujutro smo se probudili i on i ja, pokriveni nekim ćebadima, u starim krevetima u nekoj kamenoj kući... To je bilo strašno, onako, s bolom glave, pila se neka brlja! Ta divna gospođa, bili su stariji, divni ljudi, nam je ujutro donela vruću pitu s hladnim kiselim mlekom - ispričao je folk pevač u Amidži šou.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, pevač Aco Pejović je za "Blic" je govorio novom albumu, karijeri, ćerkama ali se dotakao i priča koje su kružile da je neveran supruzi Biljani.

Uživa u srećnom braku sa suprugom Biljanom

Aco Pejović uživa u skladnom braku sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri ćerke - Magdalenu, Mariju i Ivu. Kako kaže one su mu najveća podrška u životu.

Foto: ATA images

 

 

- Supruga je moja snaga, moj oslonac za sve u životu. Kakav god da sam i ovakav i onakav - baraba, ona je uz mene. Mnogo smo mi toga zajedno prošli da bi bilo šta moglo da pomeri nas dvoje.

Nedavno su počele da kruže priče o neverstvu Aca Pejovića, a sada je pevač stavio tačku na prozivke i istakao da se ne obazire na njih.

- Znate šta rade psi kad prođe voz - laju, a znate šta rade psi kad voz ode - i dalje laju. samo neka laju, to će im biti jedino što mogu.

(Blic)

BONUS VIDEO: