- Будио сам се у туђим кућама (смех). Нисам то никада помињао... Са једним школским другом. Било је бомбардовање наше земље, тад сам са пријатељима отишао и пријавио се добровољно да будем у војсци која брани своју земљу, што је мени потпуно у реду. Били смо у неким планинама... Знаш кад дане проводиш у шуми, увече нисмо знали шта ћемо. Заракијамо се и... Пуно смо попили. Те неке комшије, чија је кућа била, одвели су нас кућици, стари човек, стара жена. Ујутро смо се пробудили и он и ја, покривени неким ћебадима, у старим креветима у некој каменој кући... То је било страшно, онако, с болом главе, пила се нека брља! Та дивна госпођа, били су старији, дивни људи, нам је ујутро донела врућу питу с хладним киселим млеком - испричао је фолк певач у Амиџи шоу.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, певач Ацо Пејовић је за "Блиц" је говорио новом албуму, каријери, ћеркама али се дотакао и прича које су кружиле да је неверан супрузи Биљани.

Ужива у срећном браку са супругом Биљаном

Ацо Пејовић ужива у складном браку са супругом Биљаном са којом има три ћерке - Магдалену, Марију и Иву. Како каже оне су му највећа подршка у животу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Супруга је моја снага, мој ослонац за све у животу. Какав год да сам и овакав и онакав - бараба, она је уз мене. Много смо ми тога заједно прошли да би било шта могло да помери нас двоје.

Недавно су почеле да круже приче о неверству Аца Пејовића, а сада је певач ставио тачку на прозивке и истакао да се не обазире на њих.

- Знате шта раде пси кад прође воз - лају, а знате шта раде пси кад воз оде - и даље лају. само нека лају, то ће им бити једино што могу.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: