Пријатељ и колега преминулог певача, Неле Карајлић, огласио се и присетио се дугогодишњег дружења са Тонијем.

- Вест о Тонијевом одласку ме је истински изненадила, затекла непсремног и растужила. Знамо се преко 35 година, скоро 40. Наше другарство као и свако које толико траје имало је рупе у комуникацији, али сваки пут кад се чујемо и видимо нама није изгледало као да нисмо били у контакту. Кад год прођем поред СКЦ-а имам осећај као да ћу да га сретнем, много ми је тешко - рекао је Неле Карајлић прогутавши кнедлу у грлу.

Поводом смрти драгог колеге огласио се и Милан Ђурђевић из групе "Неверне Бебе".

- Ја сам тренутно у Љубљани. Јако ми је жао због смрти колеге, знао сам да је болестан, чак смо му недавно у нашој матичној организацији "Сокој" доделили и помоћ да би могао квалитетније да се лечи, али очигледно није било спаса. Јако ми је жао, био је специфичан, посебан, по многим карактеристикама, али је јако волео музику и оставио неке велике песме иза себе...

Подсетимо, упућена патрола на лицу места затекла је Снежану Миљковић, сестру од стрица преминулог Велибора, која је изјавила да им се није јављао на телефон и да није отварао врата стана. Ангажовали су бравара који је отворио стан, где је у фотељи затечен музичар. На лице места изашла екипа хитне помоћи која је констатовала смрт. Увиђајна екипа извршила увиђај и запечатила стан. Нема трагова насилне смрти. Тело возилом санитета превежено на ИСМ.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: