Sin pevačice Dragane Mirković, Marko, kaže da bi se rado vratio u Srbiju jer mu se u Austriji više ne sviđa to kako omladina gleda na život i prave vrednosti. On je objasnio da devojke samo misle na Onlifans profile, odnosno sajt na kome mogu da snimaju eksplicitni sadržaj, a da su muškarci zaboravili kako treba da se ponašaju.

- Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro - istakao je Bijelić, a onda otkrio šta mu se ne dopada u Austriji, a šta mu se sviđa u Srbiji: 

Foto: Printskrin Instagram markobijelic

 

- Gube se prave vrednosti. U ovoj državi niko više ne veruje u Boga. Devojke se ugledaju na "Onlifens" modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac - rekao je Marko.

Foto: Printskrin Instagram markobijelic

 

Podsećamo, folk zvezda Dragana Mirković šokirala je region krajem marta ove godine kad je saopštila da se nakon 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića, kao i da ne žive zajedno od 2021. godine. Toni je napustio dvorac kraj Beča, gde su u najtežim trenucima sa Dragonom ostali ćerka Manuela i sin Marko, ali i još jedna osoba.

Foto: Printskrin/Instagram/marko.vnm

 

Naime, velika podrška porodici je Anastasija, Markova devojka. Ona je uz porodicu bila i na Draganinim koncertima u Beogradu, kako javnost još uvek nije znala za razvod i kada je sve izgledalo kao da je u najboljem redu. Anastasija i Marko su tada stigli u njegovoj besnoj mašini, a sudeći po njenim društvenim mrežama, ona bi uskoro trebalčo da napuni 22 godine i bavi se grafičkim dizajnom.