Син певачице Драгане Мирковић, Марко, каже да би се радо вратио у Србију јер му се у Аустрији више не свиђа то како омладина гледа на живот и праве вредности. Он је објаснио да девојке само мисле на Онлифанс профиле, односно сајт на коме могу да снимају експлицитни садржај, а да су мушкарци заборавили како треба да се понашају.

- Ако Аустрија настави овим путем, долазим ускоро - истакао је Бијелић, а онда открио шта му се не допада у Аустрији, а шта му се свиђа у Србији: 

Фото: Принтскрин Инстаграм маркобијелиц

 

- Губе се праве вредности. У овој држави нико више не верује у Бога. Девојке се угледају на "Онлифенс" моделе и инфлуенсерке, а мушкарци не знају шта значи бити мушкарац - рекао је Марко.

Фото: Принтскрин Инстаграм маркобијелиц

 

Подсећамо, фолк звезда Драгана Мирковић шокирала је регион крајем марта ове године кад је саопштила да се након 24 године брака разводи од бизнисмена Тонија Бијелића, као и да не живе заједно од 2021. године. Тони је напустио дворац крај Беча, где су у најтежим тренуцима са Драгоном остали ћерка Мануела и син Марко, али и још једна особа.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/марко.внм

 

Наиме, велика подршка породици је Анастасија, Маркова девојка. Она је уз породицу била и на Драганиним концертима у Београду, како јавност још увек није знала за развод и када је све изгледало као да је у најбољем реду. Анастасија и Марко су тада стигли у његовој бесној машини, а судећи по њеним друштвеним мрежама, она би ускоро требалчо да напуни 22 године и бави се графичким дизајном.