Željku je porodica bila na prvom mestu, mnogo je pažnje posvećivao zajednici. Neke tajne o braku ovog para su isplivale na površinu, a neke su još uvek sačuvane. 

U jednom intervjuu 1996. godine govorio za sebe da je "najbolji suprug na svetu", ali i da je "papučar" i da je suprugu "tukao poljupcima".

Foto: D. Milovanović

 

- Ja sam najbolji suprug na svetu, moram da kažem. Ja ne znam boljeg. Mislim da tu mogu komotno da se takmičim za "zlatne papuče”, razumete? I da vam kažem, moju ženu nisam prevario nijedanput, isto tako ni moju Cecu neću da prevarim nikad. Mislim da je to nešto nepotrebno. LJubav postoji ili ne postoji. Smatram da je vernost u tome. Ja ne moram da se kao muškarac dokazujem kod druge žene ili kod drugih žena. Ja znam ko sam, svestan sam toga i meni ne treba da varam svoju ženu da bih se dokazao da sam nekakav "mačo", kako ste malopre rekli. Bolje je da budem mali miš u kući, ı sa svojom ženom, a da cveta ljubav i da je meni lepo. Vidite, Beogradom su kružili tračevi kako ja bijem Cecu. Međutim, ja sam je jedino tukao poljupcima - rekao je davne 1996. godine Arkan u intervjuu za "Svet".

BONUS VIDEO: