Жељку је породица била на првом месту, много је пажње посвећивао заједници. Неке тајне о браку овог пара су испливале на површину, а неке су још увек сачуване. 

У једном интервјуу 1996. године говорио за себе да је "најбољи супруг на свету", али и да је "папучар" и да је супругу "тукао пољупцима".

Фото: Д. Миловановић

 

- Ја сам најбољи супруг на свету, морам да кажем. Ја не знам бољег. Мислим да ту могу комотно да се такмичим за "златне папуче”, разумете? И да вам кажем, моју жену нисам преварио ниједанпут, исто тако ни моју Цецу нећу да преварим никад. Мислим да је то нешто непотребно. Љубав постоји или не постоји. Сматрам да је верност у томе. Ја не морам да се као мушкарац доказујем код друге жене или код других жена. Ја знам ко сам, свестан сам тога и мени не треба да варам своју жену да бих се доказао да сам некакав "мачо", како сте малопре рекли. Боље је да будем мали миш у кући, ı са својом женом, а да цвета љубав и да је мени лепо. Видите, Београдом су кружили трачеви како ја бијем Цецу. Међутим, ја сам је једино тукао пољупцима - рекао је давне 1996. године Аркан у интервјуу за "Свет".

БОНУС ВИДЕО: