Nikolina je ispričala na svom Instagram profilu da su je teške životne okolnosti primorale da promeni opremanje kuhinje: 

- Ovo je potpuno ludo, ali baš zato ovo moram podeliti sa vama. Ovako je moja kuhinja trebalo da izgleda pre nego što su se dogodile one grozne stvari u mom životu, a ovako izgleda sada. Dogodile su se strašne stvari, ja sam ostala usred projekta, a bez dovoljno novca i onda sam morala da rasporedim taj novac na neki drugi način. Ovo je nastalo iz te grozne situacije! Nešto prelepo i možda čak i bolje nego što je planirano.

Foto: Instagram printskrin/nikolina_pisek

 

- Kada vam život servira limune - napravite limunadu. Ili limoncello, tart od limuna, sladoled… Evo ja jesam. Iz jako loše pozicije, sa redukovanim budžetom, uz veliku podršku sa strane i pažljivu logistiku, uspela sam nemoguće. Ovo je delić toga, ali jako bitan i jedan od ključnih delova svakog domaćinstva. NJeno veličanstvo - kuhinja - bnapisala je Nikolina uz snimak.

Foto: Instagram printskrin/nikolina_pisek

 

Voditeljka se pohvalila ne samo novom kuhinjom veće je pokazala kakva je domaćica. Porodici je spremila ćufte u sosu i pire krompir. 

BONUS VIDEO: