Duško Tošić juče je prvi put izneo detalje razvoda sa pevačicom Jelenom Karleušom, koja je još uvek njegova zakonita supruga. 

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno.

Foto: ATA images

 

I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu.

Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - otkrio je sportista.

Nakon njegove izjave ubrzo je stigao i odgovor Jelene Karleuše koja je svom suprugu poručila da je ona ta koja je tražila sporazumni razvod i njegove navode demantovala i tu nije bio kraj.

- Pošto vidim mnogo laži sa druge strane... Nisam se oglašavao 4 godine povodom svog privatnog života, zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice, moja tolerancija se polako približava kraju.

Foto: ATA images

 

Uskoro ću dati svoju verziju, ali plašim se da će mediji morati dve godine da se bave time - napisao je Tošić, na čije pretnje je Karleuša imala odgovor.

- Dok spavam sa mojom decom u sobi, "druga strana" (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke.

Kada je reč o ovoj pretnji medijima, koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste godinama, praćenja, prisluškivanja, ucene, uvrede, fizičke napade itd - napisala je ona, te dodala:

- Zamolila bih "drugu stranu", mada ovde postoji samo jedna NAŠA i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za 3 života) konačno odgovori na predlog sporazumnog razvoda na koji čekam 5 godina.

To je sve što treba da uradi, umesto da preti majci svoje dece javno, koja je zbog njega i za njega milion puta stala u odbranu - stoji u njenoj objavi.

 

 

U jeku rata roditelja, Nika Tošić je juče objavila video uz maminu pesmu i čini se da hrabra devojčica vrlo dobro podnosi tešku situaciju u kojoj se nalazi njena porodica.