Душко Тошић јуче је први пут изнео детаље развода са певачицом Јеленом Карлеушом, која је још увек његова законита супруга. 

- Преко адвоката покушавамо да се договоримо око споразумног развода брака. На ту тему одржали смо неколико састанака, који су се, нажалост, завршили неуспешно.

Фото: АТА имагес

 

И даље покушавам да избегнем развод по тужби, јер би то било трауматично искуство за све нас, нарочито за нашу децу.

Надам се да ћемо се у наредном периоду споразумно договорити око развода брака, што је у интересу свих - открио је спортиста.

Након његове изјаве убрзо је стигао и одговор Јелене Карлеуше која је свом супругу поручила да је она та која је тражила споразумни развод и његове наводе демантовала и ту није био крај.

- Пошто видим много лажи са друге стране... Нисам се оглашавао 4 године поводом свог приватног живота, због тога што сматрам да сам изнад сваке ситуације, али све има своје границе, моја толеранција се полако приближава крају.

Фото: АТА имагес

 

Ускоро ћу дати своју верзију, али плашим се да ће медији морати две године да се баве тиме - написао је Тошић, на чије претње је Карлеуша имала одговор.

- Док спавам са мојом децом у соби, "друга страна" (како ме назива) пише сторије са приватне журке.

Када је реч о овој претњи медијима, коју је написао, морам да кажем да континуирано трпим претње те врсте годинама, праћења, прислушкивања, уцене, увреде, физичке нападе итд - написала је она, те додала:

- Замолила бих "другу страну", мада овде постоји само једна НАША и тужна страна, да уместо да нас додатно брука у медијима (зар није било довољно бруке за 3 живота) коначно одговори на предлог споразумног развода на који чекам 5 година.

То је све што треба да уради, уместо да прети мајци своје деце јавно, која је због њега и за њега милион пута стала у одбрану - стоји у њеној објави.

 

 

У јеку рата родитеља, Ника Тошић је јуче објавила видео уз мамину песму и чини се да храбра девојчица врло добро подноси тешку ситуацију у којој се налази њена породица.