Porodica Plavšić juče je prijavila nestanak Lazara koji je juče oko 9 sati napustio porodični dom. Lazar je visok 180 centimetara i ima smeđu kovrdžavu kosu. U trenutku nestanka na sebi je imao komplet crno-belu trenerku.

- Lazar je nestao juče ujutru nakon što se bezazleno posvađao sa sestrom. Ta svađa nije bila ništa epohalno ni veliko. Kod kuće je ostavio mobilni telefon i svi mislimo da ga je planski ostavio kako ga ne bismo zvali i uznemiravali svaki čas - kaže zabrinuta majka Danka i dodaje:

- Poslednjih mesec dana Lazar se promenio, njegovo ponašanje postalo je čudno. Raskinuo je sa devojkom, a nešto se posvađao i sa prijateljima. Razlog nam nije rekao i mi smo se trudili da ga ne pritiskamo, kad mu je bilo do priče pričali bismo sa njim, kad bi ćutao, mi nismo navaljivali.

Kako nam je potom objasnila Danka, ona je jako zabrinuta i sa svojim suprugom od juče pretražuje sve moguće lokacije i gradove u blizini.

- Mi smo i sad u kolima, suprug i ja ga tražim! Nismo ni spavali, tražili smo ga juče ceo dan, celu noć, a i sad smo u potrazi za Lazarom. Prevrnuli smo ceo Čačak, Ivanjicu, Kragujevac, Požegu, a da ne pričam o okolnim selima - kaže Danka i dodaje:

- Molim se da ćemo ga naći, ne želim da imam crne misli, ali već je prošlo više od 24 sata i to me brine. Nekako mislim, otišao je da izduva glavu, pa će se vratiti, ali još ga nema.

Zabrinuta Čačanka navodi da su u stalnoj komunikaciji sa čačanskom policijom.

- Na vezi smo sa policijom koja je uključena u potragu. Takođe, za sada nema nikakvih informacija da su našli automobil ili Lazara, a oni nas zovu kako bi čuli da li nam se neko javio i dao neku novu infomraciju vezano za Lazara, a koja bi pomogla u potrazi - kaže Danka Plavšić plačnim glasom.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o ovom mladiću prijavite najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefon 062-332910

BONUS VIDEO: