Породица Плавшић јуче је пријавила нестанак Лазара који је јуче око 9 сати напустио породични дом. Лазар је висок 180 центиметара и има смеђу коврџаву косу. У тренутку нестанка на себи је имао комплет црно-белу тренерку.

- Лазар је нестао јуче ујутру након што се безазлено посвађао са сестром. Та свађа није била ништа епохално ни велико. Код куће је оставио мобилни телефон и сви мислимо да га је плански оставио како га не бисмо звали и узнемиравали сваки час - каже забринута мајка Данка и додаје:

- Последњих месец дана Лазар се променио, његово понашање постало је чудно. Раскинуо је са девојком, а нешто се посвађао и са пријатељима. Разлог нам није рекао и ми смо се трудили да га не притискамо, кад му је било до приче причали бисмо са њим, кад би ћутао, ми нисмо наваљивали.

Како нам је потом објаснила Данка, она је јако забринута и са својим супругом од јуче претражује све могуће локације и градове у близини.

- Ми смо и сад у колима, супруг и ја га тражим! Нисмо ни спавали, тражили смо га јуче цео дан, целу ноћ, а и сад смо у потрази за Лазаром. Преврнули смо цео Чачак, Ивањицу, Крагујевац, Пожегу, а да не причам о околним селима - каже Данка и додаје:

- Молим се да ћемо га наћи, не желим да имам црне мисли, али већ је прошло више од 24 сата и то ме брине. Некако мислим, отишао је да издува главу, па ће се вратити, али још га нема.

Забринута Чачанка наводи да су у сталној комуникацији са чачанском полицијом.

- На вези смо са полицијом која је укључена у потрагу. Такође, за сада нема никаквих информација да су нашли аутомобил или Лазара, а они нас зову како би чули да ли нам се неко јавио и дао неку нову инфомрацију везано за Лазара, а која би помогла у потрази - каже Данка Плавшић плачним гласом.

Уколико имате било какву информацију о овом младићу пријавите најближој полицијској станици или на број телефон 062-332910

БОНУС ВИДЕО: